Griekenland

Aanschouw Zeus de oppergod vanop de Olympus berg

Griekenland - Olympus Trail

di 16 juli tot do 1 augustus 2019

Ontdek de klassieke oudheid en de levende Griekse cultuur met gepassioneerde muziek en geïnspireerde gerechten tijdens dit opwindend 4x4-avontuur.

Een mythologisch 18-daags “Land Rover Adventure” vol avontuur en mysterie doorheen het land der Olympische goden ver van de klassieke toeristische routes en ontdek Zeus de oppergod, die heerste vanaf de berg Olympus. 

Lokale geheime off-road paden, vergeten byzantijnse en romeinse “heirwegen" met spectaculaire bergpassen en verborgen juweeltjes maken van deze reis een uniek en onvergetelijk "Land Rover Greece Adventure - Olympus Trail ", inclusief een spannende rafting tocht, de wereldberoemde Meteora kloosters, Olympus de berg der goden en een onvergetelijke bivak op het strand.  

Met onze Land Rovers dringen we tot diep in de hoge bergen en ongerepte bossen waar we de sporen van wilde beren en wolven zullen vinden....

Kloosters, kerken en oude vestigingen zullen de liefhebbers van geschiedenis verheugen alsook de bezoeken aan befaamde sites van “Unesco World Heritage”....

land rover
club adventures

Kerklei 28 - 2960 - Brecht - Belgium - Tel/Fax: +32 (0) 3 636 11 35 - GSM +32 (0) 475 97 16 01
All rights reserved © 2011 Antwerpen - Adventure Club LR is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten op deze website.